Logo inverse

Groeikaartjes.be
Dorp-West 21
9080 Lochristi
info@groeikaartjes

Verzending

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. De levering van de producten gebeurt door Bpost op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven. De kaarten worden verpakt in een stevige verpakking die in een brievenbus past. Bij afwezigheid zal B-post die daar ook in deponeren.

 

De verwachte levertermijn is 3 tot 4 dagen. Soms kan dit door toedoen van Bpost iets langer zijn. Indien de levering vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, brengen wij je hiervan uiterlijk 30 dagen na het plaatsen van de bestelling op de hoogte.

De klant heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten of recht op schadevergoeding te ontbinden. We proberen zo transparant en eerlijk mogelijk te zijn. En weet dat wij er alles aan doen om zo spoedig mogelijk te leveren. Na ontbinding conform het vorige lid zal groeikaartjes.be het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.

 

De verzendingskosten binnen België bedragen 4,95 € inclusief btw